Privacyverklaring


Treignat - 13 mei 2018
Wij respecteren de privacy van de bezoekers van onze website www.pauliat.com en de gasten die een accommodatie bij ons reserveren. De persoonlijke gegevens die je vertrekt zullen wij vertrouwelijk behandelen. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet. Je gegevens zullen nooit aan derden worden verstrekt!


 

Over ons
De website www.pauliat.com wordt beheerd door Le Petit Pauliat en is de verantwoordelijke voor de verwerking van je persoonsgegevens in de zin van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) Onze gegevens zijn: Le Petit Pauliat 4 Pauliat 03380 Treignat Frankrijk SIREN : 534 632 435 (R.C.S. Montluçon)


Welke persoonsgegevens verzamelen we?
Wanneer je via deze website het reserveringsformulier of het contactformulier invult, of ons een e-mail stuurt, vragen wij je om diverse gegevens in te vullen. We verwerken in dat geval alleen de gegevens die je zelf verstrekt.
Dit kunnen de volgende gegevens zijn:
- voor- en achternaam
- adres
- postcode
- woonplaats
- telefoonnummer
- geboortedatum
- e-mailadres
- informatie die je zelf invult in een open veld


Voor welke doeleinden worden deze persoonsgegevens gebruikt?
Wij verwerken bovenstaande gegevens voor één of meer van de volgende doeleinden:
- om de reservering te verwerken en je de bevestiging toe te sturen via e-mail
- om je eventueel verder te informeren via e-mail over het verloop van de reservering en het aanstaande verblijf op Le Petit Pauliat in de gereserveerde accommodatie
- om je vraag of reactie te verwerken en te beantwoorden via e-mail


Klikgedrag en bezoekgegevens
Op deze website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden. Met name het IP-adres van je computer, de bekeken pagina’s, het tijdstip van opvraging en gegevens die de browser van een websitebezoeker meestuurt, worden geregistreerd en worden gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Wij proberen deze gegevens zo veel mogelijk te anonimiseren. Deze gegevens worden nooit aan derden verstrekt en zijn puur voor eigen analyse en voor het optimaliseren van de website.


Statcounter
Wij maken gebruik van Statcounter om bij te houden hoe gebruikers onze website gebruiken. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Statcounter opgeslagen op servers. Deze informatie wordt één maand bewaard.


Social media
Op deze site zijn knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen op sociale media zoals Facebook, Twitter, Instagram, Google+ en overigen. Deze knoppen worden gerealiseerd door code’s die worden aangeleverd door de betreffende social media zelf. Deze code plaatst onder meer een cookie.


Verstrekking aan derden
Wij zullen de door jouzelf verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht of toegestaan is. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat de politie in het kader van onderzoek gegevens bij ons opvraagt. In dat geval zijn wij wettelijk verplicht deze gegevens af te geven.


Cookies
Cookies zijn tekstbestandjes die een website op je computer, tablet of mobiele telefoon plaatst op het moment dat je een website bezoekt. In deze cookies wordt informatie over je websitebezoek opgeslagen. Met het plaatsen van cookies worden persoonsgegevens verwerkt. Door het gebruik van cookies kan een website je bij een volgend websitebezoek herkennen. Dit kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld niet telkens opnieuw wilt inloggen bij een nieuw bezoek aan de website. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van de Consumentenbond.

Uitschakelen en verwijderen
Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.


Websites van derden
Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden (zoals bijvoorbeeld de diverse Social Media-kanalen en Statcounter) die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen namelijk niet garanderen dat deze websites op een betrouwbare of veilige manier met je persoonsgegevens omgaan. Lees altijd voor gebruik van de desbetreffende website de privacy- en/of cookieverklaring van deze website, voor meer informatie over de manier waarop zij met je gegevens omgaan.


Inzage, correctie en recht op vergetelheid
Indien je een relatie met Le Petit Pauliat hebt, bijvoorbeeld omdat je ooit je vakantie bij ons doorgebracht hebt, heb je na schriftelijk verzoek de mogelijkheid om je persoonlijke gegevens in te zien. Indien het door ons verstrekte overzicht onjuistheden bevat, kun je ons schriftelijk verzoeken de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen. Daarnaast kun je ons schriftelijk op de hoogte stellen, indien je niet (meer) wilt worden benaderd met informatie over onze diensten. Je kunt daartoe een e-mail sturen naar info@pauliat.com.


Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wij kunnen deze privacyverklaring van tijd tot tijd wijzigen. We plaatsen dan de vernieuwde privacyverklaring met de hernieuwde datum op deze website. Je gegevens gebruiken wij nooit zonder toestemming voor andere doeleinden. Het is aan te raden om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent.


Inwerkingtreding
Deze privacyverklaring is in werking getreden op 13 mei 2018.